zaterdag 22 februari 2014

Standhouder 2014: Traktatieworkshop.nlTraktatieworkshop.nl; elke dag feest! 

Wie zijn wij?
Traktatieworkshop.nl is dé webwinkel voor vrolijke traktaties, kleine cadeautjes en gezellige workshops voor kleine & grote kunstenaars. Traktatieworkshop.nl is in september 2011 ontstaan als het creatieve zusje van De Kledingmakelaar; tweedehands (merk)kleding. We zijn gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel en leveren in binnen- en buitenland.
 Wat doen wij?
Traktatieworkshop.nl maakt (complete) traktaties voor kinderen, bezoekt kinderfeestjes, levert aan bedrijven, verenigingen, zorgt voor een mand met bedankjes en verder denken wij graag mee. Daarnaast bieden wij een baby- en bruidsshowerservice, leveren wij op maat gemaakte taarten en maken we een leuk traktatiecadeautje voor je van snoepgoed en andere leuke hebbedingetjes.


Waar te vinden?
Via deze link kun je kijken waar en wanneer we op een beurs staan en wat je dan van ons kunt verwachten. Het laatste nieuws volg je via onze Facebook-paginaTwitter of via Pinterest.
En verder............... ben je van harte welkom op zondag 13 april 2014 om bij ons deel te nemen aan de workshop in Chateau Marquette te Heemskerk.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten