woensdag 12 februari 2014

Standhouder 2014: Van Alles Iets

Van Alles Iets is een piepjong bedrijf, dat op 1 december 2013 de virtuele deuren van zijn webwinkel opende. "Van alles iets en voor iedereen", was de gedachte van Armand Bronkhorst bij het openen van deze webwinkel. Steeds meer mensen die minder te besteden hebben als voorheen, daar moet iets voor op te zetten zijn. Zo begon het idee in zomer 2013. Een winkel waar je gewoon nog op het prijskaartje durft te kijken. En zo bedacht, zo gedaan.


Direct al zo'n grote aanvraag van sommige producten dat al snel een grotere inkoop nodig was. Met als voordeel dat de prijzen nog lager kunnen blijven.
Wij werken wel met een op=op thema. Maar gelukkig komt er voor elk uitverkocht product altijd snel genoeg iets leuks terug!
            
     

We hopen u snel in onze webwinkel te mogen ontvangen of u te ontmoeten op deze gezellige Voorjaarsbeurs. Alle 50 eerste klanten op de beurs ontvangen een gratis setje professionele tuinhandschoenen. Bij ons kunt u trouwens ook betalen per pin op de beurs. Laat die mooie dagen maar komen!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten