zondag 9 maart 2014

Standhouder 2014: Hip Haakwerk

Hip Haakwerk, de internetwinkel van Barend Mobron en Carla Stey, bestaat sinds 2 jaar en heeft haar assortiment enorm uitgebreid. Het grootste assortiment bestaat uit allerlei producten om het haken en andere creatieve hobby's leuk te maken. 

Naast haakkatoen, haaknaalden, veiligheidsogen en -neuzen, grote sortering houten knopen met dessin in diverse maten, metalen ringen in diverse vormen en maten, glazen kralen, chunks en zelfmaakmaterialen hiervoor, vulmateriaal en nog veel meer, is Hip haakwerk bekend door hun eigen haakpatronen. Vooral de Dolf-serie begint aardig bekend te worden in Nederland, maar ook buiten onze grenzen. 

Ook het haken van portemonneetjes en tasjes is door Hip Haakwerk bekend gemaakt. Hip Haakwerk heeft een patroon, maar ook de bijbehorende sluitingen in een grote sortering tegen aantrekkelijke prijzen.
Tevens heeft Hip Haakwerk ook een groot aanbod in MDF/houten producten en verfjes om zelf te decoreren. 

Speciaal voor deze voorjaarsbeurs heeft Hip Haakwerk geprobeerd om zoveel mogelijk patronen en materialen met een voorjaarsthema te maken en in te kopen. Het maakt heel erg vrolijk en hopelijk ook de klanten.

[ www.hiphaakwerk.nl ]

Geen opmerkingen:

Een reactie posten