zaterdag 29 maart 2014

Standhouder 2014: Pursebuddy

Hallo, mijn naam is Miranda en ik ben verantwoordelijk voor de lancering van een nieuw product, de Pursebuddy. De Pursebuddy is een met de hand gemaakte stalen kapstok, tig gelast en speciaal ontworpen voor de (vrouwen)tas. De Pursebuddy word gecoat in ieder wenselijke kleur, dus passend in ieder interieur.

  

De Pursebuddy is oersterk, makkelijk verplaatsbaar en kan zonder om te vallen of af te breken per haak met gemak de zware tassen, meerdere tassen, of laptop dragen.
De Pursebuddy is duurzaam en ook buiten te gebruiken.
De Pursebuddy is ook geen voorbijgaande modetrend, want eenmaal gewend met de Pursebuddy en je wilt nooit meer zonder.

  

Laten we eerlijk zijn dames, we nemen onze tas overal mee naar toe. Niet alleen omdat het één van ons meest dierbare bezit is, maar ook een hot fashion item, dat verlengstuk van onszelf.
Maar waar we ook komen, we kunnen hem nergens kwijt.
Hij is ons dierbaar, maar tegelijkertijd ook een last. Of we nu bij de kapper zijn, op terras zitten of lekker uit eten gaan , meestal zitten we er mee op schoot, of staat hij met tegenzin op de grond.
En thuis? ik loop hem altijd te zoeken en ik wed u ook.
De Pursebuddy bied nu uitkomst. Of het nu bij u thuis, bij u in uw horeca onderneming, of kappers zaak is, er zal dankbaar gebruik van worden gemaakt.


Kom daarom 13 April naar de Voorjaarsbeurs in Marquette zodat ook u kennis kunt maken met de Pursebuddy.
Eindelijk een product die de vrouwentas respecteert.

[ www.pursebuddy.nl ] 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten