dinsdag 4 maart 2014

Standhouder 2014: Pinokkio

Pinokkio is het leukste en goedkoopste tweedehands winkeltje van Alkmaar. We bestaan al 19 jaar en in januari 2014 zijn wij verhuisd naar ons nieuwe pand aan de Laat 67 in Alkmaar, waar we alles gelijkvloers hebben.
Je vindt bij ons tweedehands baby-, kinder- en dameskleding, positiekleding en tweedehands speelgoed, maar ook nieuw handgemaakt houten speelgoed, accessoires en leuke hebbedingetjes voor in huis. Op de beurs staan we niet met kleding: daarvoor moet je echt naar de winkel komen. Wel verkopen we op de beurs nieuw handgemaakt houten speelgoed en decoraties voor in huis; van de woonkamer tot baby- of kinderkamer.

Omdat we vlak voor Pasen zitten hebben we prachtige houten eieren te koop, en dat voor maar 12,50 euro per stuk. Verder nemen we mee handgemaakte poppenkleertjes voor Baby Born-poppen van 43 cm en Annabel poppen van rond 46 cm. Vrolijke setjes gemaakt van heerlijke katoenen stofjes of lekker warm badstof. Helemaal goed, unieke kleertjes, echt een leuk cadeautje voor de kleine poppenmoeder of -vader.

Komt u ook even bij ons langs om te NEUZEN?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten